Fredag 15. januar 2016

Det var koselig at så mange som kunne komme i går kveld! Vi koste oss masse og håper dere gjorde det også. Jeg tror alle gruppene var fornøyde med bidraget sitt og at alt i alt så gikk forestillingen knirkefritt. Like bra synes vi det gikk på dagens forestilling, elevene lo og jeg tror de fleste kjente seg igjen i det vi hadde satt opp. Alle ble like overrasket over hvor bra vi hadde gjort det på så liten tid, og disse tilbakemeldingene satte vi alle stor pris på. Håper alle likte invitasjonene og programmene som vi fra PR-gruppa lagde.

Det var også bra at vi fikk varaordfører, skolesjef og kommunaldirektøren fikk tid til og komme, de synes også dette var bra for de lo i hvert fall av det meste. Kjempehyggelig å jobbe med alle de kjempebra gruppene. Tusen takk for oss!


Torsdag 14. januar 2016

Se programmet her >>

Torsdag 14. januar 2016

Vi har nå kommet til den siste dagen, og i kveld skal det være forestilling. Hele formiddagen har det vært gjennomskjøringer på scenen, vi er snart klar for generalprøve.
Vi gleder oss til selve forestillingen som skal være i kveld.

Onsdag 13. januar 2016


Vi har sett på alle de morsomme innslagene til de forskjellige skuespiller gruppene. Noen av skuespillerne har vært på flere grupper så det her vært noen splittelser men de små problemene har de løst fint. Her kan dere forvente alt fra besteforelder som forteller om sin grusomme barndom til fremtidens kirurger. Gled dere bland annet til å se øst mot vest, likhetstyrani og ikke minst vår store overraskelse. Alle skuespillere gleder seg veldig til hva de har satt opp for dere. Alle er godt forberedt og er nå og finpusser hver for seg. Vi byr på alt.


Johnny og Utha spiller helt nydelig til sangen Skyfall som synges av Guro og Maria. De er har fått alt på plass og venter bare på å fremføre. Dette blir mystisk og forførerisk. Klare for å vise fram sangene sine er også den andre musikkgruppa, bestående av Camilla, Daniel, Emily, Stine, Nora og Amund.de har jobbet hardt hele uken og nå er alt klart og perfeksjonert. Godt samarbeid gjennom hele prosessen og de er nå fornøyd og enige. Vakkert blir det også når begge sanggruppene synger en vakker sang med et viktig budskap.


Danserne har kommet langt og det ser ut som alle er i mål. De fikk litt kritikk for å være en smule usynkroniserte til tider men alt øves inn og er perfekt til i morgen. Jentegruppa presenterer en danse Battle som består av to forskjellige danse måter. Gutta har også forskjellig dansestiler men her danser alle sammen og har hatt et godt samarbeid gjennom øvingen. Begge dansegruppene har lagd en kul dans som jeg tror dere alle vil like.
 

Onsdag 13. januar 2016

Vi har fått bekreftet at Varaordføreren, Kommunaldirektøren for oppvekst og utdanning, og Skolesjefen vil komme til forestillingen våres. Vi gleder oss til å ta i mot dem.

Tirsdag 12. januar 2016

I dag har vi kommet en del lengre med forestillingen. Manus begynner, etter mye om og men, å henge sammen. Gruppene øver og endrer på dansetrinn og replikker. Bilder har blitt tatt og redigert. Noen har prøvd seg på scenen for å teste lyd og lys; Alt for å få dette superbra J Det er hardt arbeid, men det begynner å ta form. Alle gjør sitt beste og vi gleder oss til det ferdige resultatet!
 

Tirsdag 12. januar 2016

Vi startet dagen i klasserommet der vi fikk info om dagen før vi gikk hvert til vårt

Vi begynte så på oppgavene våre, som er å bl.a. øve på skuespill, synge, spille gitar, piano, ukulele, saksofon, trommer, danse, lage kulisser, skrive manus, fikse lyd og lys

Mye skal gjøres frem til forestillingen!


Hopp og sprett med jentene på dansegruppa!


 

Her øver Emely, Nora, Camilla, Daniel, Stine og  
 Amund, og stemningen er på topp! :D Vakker musikk kan høres igjennom gangene. Vi gleder oss til å se det på scenen og vise det til dere <3

 

Mandag 11. januar 2016

Mandag morgen ble alle gruppene samlet i klasserommene for å gå i gjennom planen for i dag og viktig info. Etter dette fortsatte vi der vi slapp på fredag. 

 

Fredag 8. januar 2016

I år er det vår tur til å ha kulturuka. I klassene har vi på forhånd hatt en liten brainstorming for å finne ut hva som skal være tema og tittel til forestillingen. Temaet skal være dagens ungdom, og forestillingen skal hete «Hjelp! Vi er fremtiden».

Alle elevene ble samlet i samlingssalen og vi gikk gjennom hvem som var på hvilken gruppe. Så satte vi oss i gruppene våre og begynte med arbeidet. Noen skulle jobbe med PR, andre med musikk, noen med dans og sang, og en stor del med skuespill. Det er en gruppe som driver med lyd og lys, og egen gruppe som har ansvar for scene og kulisser etc.